Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Νέα σελίδα για τον Α.Ο. Αμαρυνθιακός



Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε ένας κύκλος ανοίγει! Ο απερχόμενος πρόεδρος, Κατσής Νίκος, παρέδωσε ένα ρόστερ νέων ανθρώπων με προοπτικές και βάσεις. Οι κύκλοι στην ζωή είναι για να ανοίγουν και να κλείνουν, με αγάπη, πάθος και πολύτιμες και σοβαρές ενέργειες  για τον τόπο μας. Εδώ μπήκε και ο πήχης αρκετά ψηλά για τον νεοεισερχόμενο μεν, πλην όμως έμπειρο επιχειρηματία, και νέο Πρόεδρο του Α.Ο. Αμαρυνθιακός Αλάμπεη Νίκο.
Γρήγορα δήλωσε την παρουσία του δυναμικά, ανακοινώνοντας εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας, με τον ερχομό στην Αμάρυνθο του Κώστα Σαφέτη, υποσχόμενος διασκέδαση, παίρνοντας παράλληλα μια οικονομική ώθηση για την ομάδα για να μπει να μπει δυναμικά με το δεξί.
Ο νέος πρόεδρος όμως δεν σταματά να βγάζει άσσους από το μανίκι, αμέσως μετά την σύσταση του νέου Δ.Σ., καλωσόρισε στην Αμάρυνθο έναν βετεράνο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Αλέκος Αλεξανδρής ήρθε στην Αμάρυνθο, έδωσε τα χέρια με τον Πρόεδρο του Α.Ο. Αμαρυνθιακός και οι δυο μαζί έδωσαν υπόσχεση για μια δυναμική παρουσία για την φετινή σεζόν.

Καλή δύναμη σε Διοίκηση, παίχτες και προπονητή, ευχόμαστε να απολαύουμε ένα όμορφο πρωτάθλημα.